Icon

Udruga članica

Malonogometni klub Otočac


MNK Otočac je osnovan 2005. godine. Natječe se u 2. HMNL Zapad kao jedini predstavnik Ličko - Senjske županije, gdje su vrlo uspješni već dugi niz godina.

2. HMNL Zapad je regionalno najveća hrvatska malonogometna liga a igra se u 9 županija ( Ličko – senjska, Primorsko – goranska, Istarska, Karlovačka, Zagrebačka, Varaždinska, Krapinsko - zagorska, Bjelovarsko - bilogorska, Sisačko – moslavačka). Klub se natječe u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji i ima registriranih 60 igrača.

Velika većina igrača je sa područja grada Otočca što klubu daje garanciju za budućnost, a cilj kluba je rad s mlađim uzrastima. Seniori MNK Otočac su se ove sezone plasirani na trećem mjestu u najjačoj konkurenciji od kada postoji 2. Hrvatska malonogometna liga a plasirali su se i u polufinale Hrvatskog malonogometnog Kupa regije Zapad.

MNK Otočac već nekoliko sezona ima najboljeg strijelca lige u 2. HMNL Zapad, a igrači kluba su veliki sportski i igrački uzori mlađim igračima kluba, kao i svim mladim sportašima u Otočcu i Ličko-senjskoj županiji. Po mišljenju poznavatelja prilika u malom nogometu klub je organizacijski daleko ispred ostalih klubova u regiji i šire.

MNK Otočac je u mlađim uzrastima standardni sudionik završnice prvenstva Hrvatske i u kadetskom i u juniorskom uzrastu, a nastupom na istima pozivani su igrači u reprezentativne kampove u organizaciji HNS-a. Klub je do sada već bio nagrađivan na nivou grada i županije, kako ekipno tako i pojedinačno što je rezultat standardnog i kontinuiranog rada sa starijim, a posebno s mlađim uzrastima.

Najboljim sportašima i nadama grada Otočca proteklih godina proglašavani su naši bivši i sadašnji igrači Goran Čurčić, Antonio Rudelić, Luka Banić, Martin Bogdanić, Dino Pleša, Matija Ostović, Edy Sladović, Matej Bronzović, Antonio Krznarić, Arijan Špoljarić, Antonio Ostović, Borna Tomaić, Ivan Boban i Karlo Kostelac koji su dali nemjerljiv obol uspjehu kluba kao i promociji futsala na području grada Otočca i Ličko-senjske županije.


Društvene mreže: FACEBOOK stranica MNK Otočac

E-mail: Kontaktirajte MNK Otočac putem email-a

Adresa kluba: 53220 Otočac, Bana J. Jelačića 20